HOE NEGATIEVE GEDACHTEN TE OVERWINNEN VANDAAG

How_to_overcome_negative_thoughts

Negatieve gedachten zijn gevoelens in het leven, gemoedstoestanden die ons verlammen en voorkomen dat ons potentieel zich ontwikkelt. Ze kunnen schadelijk zijn voor onze realiteit, omdat ze de neiging hebben om een bedreiging vormen voor ons succes als mens. Ze bouwen een systeem om je heen dat voorwaarde dat je alles negatief te zien.

Al, weet dat iedereen heeft dit soort opdringerige en invasieve gedachten als we allemaal verbeelding hebben. Vergeet echter niet dat deze gedachten zijn gewoon … Gedachten. Niet meer. En als "denken" genoeg was om de werkelijkheid te creëren, zouden we allemaal mooi, rijk en onsterfelijk zijn, toch?

En ja, iedereen voelt of denkt negatief op een moment in de tijd van zijn leven. Maar het leven zou geen betekenis hebben als je niet begrijpt hoe je die negatieve gedachten overwinnen.

Voel je je gevangen in je zorgen? Herkauw je negatieve gedachten? Houden ze je gedachten bezig, vallen ze je binnen? En je weet niet hoe je het moet overwinnen?

Wil je je negatieve gedachten bestrijden? Wilt u uw negatieve gedachten overwinnen?

Om je leven niet te bederven met negatieve gedachten, hier zijn enkele tips om ze te elimineren.

2 tijdloze tips om je negatieve gedachten te overwinnen

1. Accepteer deze gedachten: Om je negatieve gedachten te overwinnen, accepteer ze.

Hoe paradoxaal het ook lijkt, om je negatieve gedachten te overwinnen, is het noodzakelijk om ze te accepteren en te tolereren in plaats van ze te stoppen of te maskeren. Inderdaad, er is geen sprake van onder het tapijt uw invasieve gedachten, want het werkt niet. Het hebben van negatieve gedachten is perfect menselijk, iedereen heeft ze.

Aan de andere kant, volgens verschillende studies, is aangetoond dat hoe meer je probeert te stoppen met negatieve gedachten hoe meer de kans dat ze bezetten je geest wordt groter. Het boek Positieve psychologie van Rébecca Shankland en Sophie Lantheaume bespreekt dit fenomeen in meer detail. U nu ook de test doen, bijvoorbeeld proberen niet na te denken over… een giraffe.

How_to_overcome_negative_thoughts

Waar heb je aan gedacht? De reden is dat wat je ook denkt, je hersenen het visualiseren. Het is precies je rechter hersenhelft waar het onderbewuste deel van je hersenen woont. Het onderbewustzijn is verantwoordelijk voor herinneringen en emoties. Een van de eigenaardigheden is dat het ontkenning niet begrijpt. Bijvoorbeeld als je zegt: "denk niet negatief" je onderbewustzijn begrijpt: denk negatief.

Een veel effectievere oplossing is om ze te laten komen en gaan terwijl ze zich zorgen maken over andere dingen. Zoals achtergrondgeluid filteren en focussen op wat belangrijk voor je is. Een beetje zoals het tikken van een klok bijvoorbeeld. Zodra je aandacht op iets anders gericht is, hoor je het niet meer.

2. Geef je gevoel van eigenwaarde een boost

Je bent een levende magneet en je trekt mensen en omstandigheden in je leven in harmonie met je dominante gedachten.

– Brian Tracy

Als je gevoel van eigenwaarde laag is, bijvoorbeeld, is het dit waardoor je gelooft dat je beperkende gedachten echte feiten zijn, en daarom neem je ze echt. Zonder het te beseffen, sluit je jezelf dus om in een cirkel van negativiteit waarin je al je aandacht besteedt. Uw stemming verergert verder en draagt bij aan je leven rotten in plaats van te gaan in een meer bevredigende richting . Hoe meer je een negatieve interne dialoog onderhoudt, hoe meer je het negatieve beeld versterkt dat je hebt van jezelf of van de wereld om je heen. Dit houdt je in de vicieuze cirkel van een laag gevoel van eigenwaarde en pessimisme.

Overcome_negative_thoughts

Je begrijpt nu dat door je te concentreren op je negatieve gedachten, je ze belangrijk geeft. Ze worden invasief en je stelt je voor het wegwerken van hen wordt meer en meer afstandelijk. Om dit gedachtepatroon te veranderen dat voor jezelf zorgt is een geweldige manier om je aandacht te richten op iets constructiefs. Vooral omdat er alleen maar voordelen uit te trekken. Ontspanning is hier vooral ideaal voor, je ontdekt een techniek die even effectief als verrassend is.

Stay_positive_and_overcome_negative_thoughts

Er is een gezegde vaak gecrediteerd aan Sint Ignatius van Loyola: "bid alsof God voor allen zal zorgen; doen alsof het helemaal van jou is "

Dit is een sterke manier van leven, met behulp van uw geloof om positief denken en positieve actie elke dag brandstof.

Overwin je negativiteit!!! Kies vandaag nog voor positiviteit.