9 DINGEN DIE JE MOET STOPPEN MET DOEN IN 2020

Iedereen wil het groot maken dit jaar en als zodanig heeft geschreven tal van resoluties, doelen en visies.

Hoewel dit alles niet slecht is, is het vermeldenswaard dat er een aantal gewoonten die in de weg kunnen staan van het vervullen van deze aspiraties.

Hieronder staan negen gewoontes die je in 2020 moet afstoten als je het echt groot wilt maken.

1. Vasthouden aan het verleden

Stop met kijken en graven in je negatieve verleden, dat is niet een leuke plek om naar toe te gaa
n. Natuurlijk, het verleden haven veel waardevolle levenslessen. Echter, in plaats van zich te concentreren op wat je zou kunnen hebben veranderd, moet je leren van het en gebruik maken van deze lessen voor uw toekomstige persoonlijke groei
. Laat je verleden je niet definiëren. Je identiteit ligt in wie je nu bent en wie je in de toekomst wilt worden. Het negatieve verleden moet worden vergeten. In plaats daarvan moeten we onze gedachten houden op onze mooie herinneringen. Laat je niet achtervolgen door de gebeurtenissen uit je verleden. Stop met het onthouden van de keuzes die je had moeten maken, het leven dat je had moeten leven, het geld dat je had moeten investeren, enz. Het verleden is vol spijt, evenals mooie gebeurtenissen en herinneringen. Herinneren het opent u tot depressie en spijt. Blijf liever aan de positieve kant van je verleden.

2. Proberen om perfect te zijn

Niemand is onfeilbaar. We zijn allemaal onvolmaakt. Je er niets aan doen. Je het net zo goed accepteren en leren om in vrede te zijn met je unieke onvolkomenheden. Stop met het stellen van onrealistische verwachtingen. Het opent je om opgesloten te worden in uitstelgedrag. Breek af van de ketenen van perfectionisme.

3. Negatieve gedachten

No_negativity

Die negatieve gedachten in je geest moeten worden afgeworpen. Je moet jezelf niet ongelukkig maken door slecht over jezelf te denken. Wat je moet doen is je geest op het juiste spoor zetten. De situatie van je leven staat in directe verhouding tot de inhoud in je geest. Je negatieve gedachten, zo niet gestopt, zou je in voor de ondergang. Wees te allen tijde optimistisch. Smash elke vorm van negativiteit.

4. Mensen behagen

Negative_things_to stop_doing

De waarheid is dat het behagen van mensen kan zeer rampzalig zijn. Het is onmogelijk om iedereen gelukkig te maken en je gemoedstoestand helder en vredig te houden. In plaats van mensen te behagen, doe wat je gelukkig maakt in plaats daarvan. Het leven is te kostbaar om te verspillen Het is om iedereen die je ontmoet tevreden te
stellen. Blijf jezelf. Laat jezelf niet achter om die persoon te plezieren.

5. Proberen altijd gelijk te hebben

Leven in de overtuiging dat je altijd gelijk hebt betekent dat je alleen mensen in je leven die valideren uw overtuigingen. Elk idee verdient het om ondervraagd te worden. Accepteer dat uw ideeën niet altijd de beste zijn en dat u het mis hebben. Blijf open-minded en respect vol respect voor ieders mening, je hebt zeker dingen te leren van mensen die je pad kruisen.

6. Desructive Kritiek

Een studie van Wake Forest University bleek dat degenen die kritiek waren eigenlijk de meest ongelukkige, minder tevreden met hun leven, en waren meer kans om depressief te zijn. Wat je bekritiseert in anderen weerspiegelt eigenlijk een aspecten van je persoonlijkheid die je niet accepteert. Leer je in anderen te verheugen en in gemeenschap met jezelf te zijn. De sleutel om er te komen is om je zelfvertrouwen te ontwikkelen!

7. Bezig zijn

Doe je altijd dingen om jezelf bezig te houden? Deze manie voor altijd actief willen zijn weerspiegelt een angst voor leegte, die je probeert te vullen met actie. In feite voorkom je dat je nadenkt over wat je echt begaat. Echter, actief blijven zal uw problemen niet oplossen; Integendeel, het is een manier om van hen weg te lopen. Neem de tijd, denk na over wat je angstig maakt, ga er voor eens en voor altijd mee om.

8. Tegengestelde verandering

Zodra er een verandering komt om je dagelijks leven te destabiliseren, begin je bang te zijn? Het is normaal: de man is dus gemaakt. Het is een natuurlijk aanpassingsmechanisme dat ons ertoe aanzet situaties te willen vermijden die een bedreiging vormen voor ons evenwicht. Het is heel normaal om je beetje comfort te willen houden, maar het is ook de beste manier om te stagneren. Sluit jezelf niet op in je angsten, ga niet op zoek naar excuses.

9 Verlangen om geliefd te worden door iedereen

Things_to_stop_doing

Uw verlangen om geliefd te worden door iedereen weerspiegelt een gebrek aan zelfvertrouwen dat duwt je om te doen alsof je een persoon die je niet bent. Inderdaad, je angst voor oordeel wordt zo krachtig dat je anderen koste wat het kost wilt behagen. Dit moet worden goedgekeurd dwingt je vaak om keuzes te maken die voldoen aan je vrienden of familieleden, ten koste van je eigen wil. Het resultaat: anderen houden van je om wat je niet bent. Stop met denken over wat mensen willen van je, leren om te leven voor jezelf en niet voor anderen. Laat ruimte voor spontaniteit en natuurlijkheid, en accepteer kritiek. De enige persoon die je moet behagen ben jij.

Het leven zou veel gemakkelijker en aangenamer om te leven als je weg te doen met deze gewoonten.

Chinonso Nwajiaku

I am a pro blogger, driven with the passion to stir up the pure mind in you. That's how Smash Negativity was born.