2 Krachtige stappen om mislukking te overwinnen

Steps_to_overcome_failure

 Heb je ooit het gevoel gehad dat sommige dingen niet voor jou bedoeld zijn? Of misschien op een bepaald punt in je leven, vind je jezelf niet in uw gebied van sterke punten?

Heb je je ooit zo goed voorbereid op een taak en op het einde, ontdekte je dat je best niet eens goed genoeg was?

Wees niet boos op jezelf, je bent niet alleen.

Nee, je bent geen mislukkeling!!!

Hoewel je gefaald hebt in het doen van die actie, maakt dat je nog geen mislukking.

Laat me je iets vertellen.

Niets in het leven is de moeite waard, tenzij je risico's te nemen, maar dan heb je te horen gekregen om altijd iets om op terug te vallen, moet uw risico riskeerde je leven. Maar wacht, wil je echt ergens op terugvallen of naar voren vallen richting je doel?

Wat is de essentie van plan B wanneer uw plan A u een stap vooruit kan zetten om dat doel te bereiken?

Vaak mopperen we als we falen. Maar laat me je vragen,

1. Wat zou je verhaal zijn als het je eindelijk lukt?

2. Wat zou je staat van dienst zijn?

3. Zou uw succesverhaal er een zijn die anderen zou motiveren om te streven naar de val van mislukking?

Alles wat er met je gebeurt is een les voor anderen om van te leren. Uw messes zijn uw berichten als u niet toegeven aan de dejection & depressie mislukking brengt.

Steps_to_overcome_failure

Omarm falen als een stap naar uw succes.

De reis naar vervulling is niet gemakkelijk.  Het is wat je sterk maakt. Net als voor een yam te worden gemaakt in een pounded yam, het heeft om te gaan door het stampende proces, dus ook, je moet gaan door de fase waar je ondergaan beukende, zodat uw eindresultaat zou glad zijn.

Ben je ooit gemotiveerd door het bittere verleden van sommige influencers? Zou je gemotiveerd zijn geweest als ze niet hetzelfde gebeuren met je nu?

Niets wat jou is overkomen is zonde. Hoewel het kan worden een, zo niet goed beheerd.

Elke mislukking, indien goed beheerd, en gewerkt aan zijn succesverhalen in de maak.

Hoe kun je dan je falen beheren?

Definieer uw falen.

Wat is precies uw eigen definitie van falen?

Is het niet aan jou een kans om iets beters te proberen, of een identiteit? Het is grappig hoe de meesten van ons afglijden van 'Ik heb het deze keer niet gekregen', naar 'Ik ben een mislukkeling'.

Laat je je door je fouten bepalen? Of je neemt ze als een kans om te proberen wat niet werkte op een betere manier?

Steps_to_overcome_failure

Laat me je een verhaal vertellen.

Er was een man die faalde in het bedrijfsleven op de leeftijd van 21; werd verslagen in een wetgevende race op de leeftijd van 22; opnieuw mislukt in het bedrijfsleven op 24; overwinnen van de dood van zijn verloofde op 26; had een zenuwinzinking op 27; verloor een congres race op 34; verloor een senatorial ras op de leeftijd van 45; op 47-jarige leeftijd geen vice-president te worden; verloor een senatorial ras op 49; en werd verkozen als president van de Verenigde Staten op de leeftijd van 52. Deze man was Abraham Lincoln. Hij weigerde om zijn mislukkingen hem te laten definiëren en vocht tegen aanzienlijke kansen om grootsheid te bereiken

Steps_to_overcome_failure

Falen moet niet iets wat je jezelf tag met, moet het een voorrecht om opnieuw te proberen.

Laat me je nog een kort verhaal vertellen over de grote Thomas Edison, de uitvinder van onze gloeilamp.

Thomas Edison zou 10.000 keer gefaald hebben toen hij de gloeilamp uitvond. Hij werd geciteerd als zeggende: "Ik heb gevonden 10.000 manieren iets niet zal werken. Ik ben niet ontmoedigd, want elke verkeerde poging die wordt afgewezen is weer een stap vooruit."

De gebroeders Wright werkten jarenlang aan mislukte vliegtuigprototypes en verwerkten hun lessen totdat ze het eindelijk goed hadden: een vliegtuig dat in de lucht kon komen en daar kon blijven.

Wat als hij had geconcludeerd dat hij een mislukking was en bij de eerste poging opgaf?

Velen van ons, in onze obsessie met onze veelgeprezen 'mislukkingen', verliezen we uit het oog van wie we zijn, en hechten aan onszelf een identiteit die luidt: 'Ik ben een mislukking.' We vergeten dat Rome niet in één dag gebouwd is. We hebben de neiging om de plaats van het bouwen van een track records vergeten, hebben we onze 'nog niet de juiste manier om te gaan over dit' ervaring om te gaan 'Ik voel me alsof dit niet voor mij' situatie, waardoor we onszelf te kwalificeren met de, 'Ik denk dat het mijn lot' cliché.

We moeten een paradigmaverschuiving hebben van wat falen voor ons is.

Accepteer je falen, niet over broeden op hen en leren van uw falen.

Er is een voormalige American Football coach

Donald Francis Shula. Hij wordt wereldwijd beschouwd als de meest winnende coach in de National Football League.

Coach Shula had een "24-uurs regel," een beleid van vooruit kijken in plaats van stilstaan bij het verleden. De coach stond zichzelf, zijn staf en zijn spelers 24 uur toe om een overwinning te vieren of te broeden over een nederlaag. Gedurende die 24 uur moedigde Shula hen aan om hun emoties van succes of falen zo diep mogelijk te voelen. De volgende dag was het tijd om het achter zich te laten en hun energie te richten op de voorbereiding op hun volgende uitdaging. Zijn filosofie was dat als je je mislukkingen en overwinningen in perspectief houdt, je het op de lange termijn beter zult doen.

Shula's 24-uurs regel is er een die we allemaal in ons leven moeten opnemen. Heb je je doel bereikt? Vier het 24 uur, waarna je weer op de rails komt. Er is geen tijd om te piekeren over één prestatie als er veel te bereiken valt.

Mislukking? 24-uur is meer dan genoeg om er over te piekeren; daarna weer aan het werk.

Waarom zoveel tijd verspillen aan het verleden, de acties van het heden opschorten en je toekomst uitstel geven?

Als je een nederlaag je naar beneden laat brengen, kom je nooit meer terug in de ring. Als je een overwinning je ego laat opblazen, word je arrogant en overmoed, in de woorden van Jim Collins in "How the Mighty Fall" en "Why Some Companies Never Give In."

Hij die een brein heeft, laat hem begrijpen wat de geest leert.

Chinonso Nwajiaku

I am a pro blogger, driven with the passion to stir up the pure mind in you. That's how Smash Negativity was born.